Kerstactie 2022

Lieve familie, vrienden, collega’s, bekenden, Zoals jullie weten zetten wij ons in om dove kinderen in ontwikkelingslanden te helpen (www.fynnfoundation.nl). We kijken terug op een mooi jaar waarin we ons eerste lustrum vierden en waarin we Erike, ons tiende sponsorkind, naar school konden laten gaan. Daarnaast hebben we, in samenwerking met “Inclusive Rwanda”, 10 jonge, dove kinderen en hun families een cursus gebarentaal kunnen geven. Omdat een deel van de cursus bij de families thuis plaatsvond, konden zelfs de vrienden van de dove kinderen gebarentaal leren. Dat vonden ze heel leuk!

De droom van Stella

Graag willen we jullie voorstellen aan Stella Nanyanzi (uit de documentaire “Hidden Flowers”https://www.lux-nijmegen.nl/anders/hidden-flowers/).

Stella is in 2019 aan de universiteit van Kampala afgestudeerd in “Counseling and Guidance” van doven en dove kinderen. Ze is zelf doof en heeft inmiddels ervaring met het begeleiden en ondersteunen van dove kinderen. De dove kinderen en gezinnen die Stella begeleidt, zijn echter vaak dermate arm dat ze Stella niet kunnen betalen. De laatste jaren heeft ze haar counseling daarom vrijwillig en onbetaald gedaan. Nu dit voor haar dit niet meer haalbaar is, dreigt dit geweldige werk op te houden. Graag willen we Stella helpen om als betaald counselor aan de slag te gaan. We willen dit jaar daarom met onderstaande actie afsluiten om zo geld voor haar in te zamelen. Helpen kan door heerlijke wijn aan te schaffen of door te doneren:


Help jij mee om Stella’s droom uit te laten komen? • Geef.nl
Graag willen we jullie voorstellen aan Stella Nanyanzi. Stella is in 2019 aan de universiteit van Kampala afgestudeerd in “Counseling and Guidance” van doven en dove kinderen.
www.geef.nl

Wijn voor helden   Op zoek naar wijn voor de feestdagen en tegelijkertijd een heldendaad verrichten?  Al jaren is de wijnactie een daverend succes en omdat we veelvuldig gevraagd zijn om dit te blijven herhalen, gaan we er weer voor. Dit jaar heeft Arno van gastrovino “De Laak Wijn & Delicatessen” in Nijmegen speciaal voor de Fynn Foundation drie proefdozen samengesteld. Een proefdoos is leuk voor als je avontuurlijk bent en graag verschillende wijnen wilt proeven. Elke proefdoos bestaat uit zes mooie wijnen en met elk een unieke samenstelling. Allereerst hebben we de proefdoos “Feest”. De samenstelling van deze doos is geschikt voor de feestdagen (bubbels zijn dus ook inbegrepen). Daarnaast hebben we de proefdoos “Italië”, met prachtige vini rossi e bianchi. Ook hebben we dit jaar voor het eerst een proefdoos “Biologisch” met alleen maar mooie biologische wijnen (rood en wit). Elke proefdoos is € 75 en daarvan gaat maar liefst € 20 naar de Fynn Foundation. De proefdozen kun je bij ons afnemen of afhalen bij de gastrovino. Uiteraard kunnen de dozen ook opgestuurd worden. Als je dit bericht wilt delen met anderen: heel graag! We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat ons verhaal daardoor steeds verder komt en dat is superfijn, want zo kunnen we samen nog meer dove kinderen helpen!

Hartelijke groet, Fynn, familie & vrienden