Wie wij zijn

Voorzitter
Dr. Rebecca de Jonge (de Leeuw), wetenschapper verbonden aan de Radboud Universiteit en moeder van Fynn

“Zodra we ontdekt hadden dat Fynn doof was kregen we heel veel hulp. Zo leerden we ondermeer gebarentaal. Het was ongelooflijk mooi om te zien hoe Fynn met 7 maanden ook zelf begon te gebaren en we dus echt met hem konden communiceren. Ik ben blij dat we nu dove kinderen en hun families overal ter wereld kunnen helpen om hetzelfde gevoel van verbondenheid te ervaren.”

Secretaris
Dajen Fluttert, ambulant behandelaar, Audiologisch Centrum Radboudumc

“Fijn dat ik met mijn expertise een bijdrage mag leveren aan dit mooie initiatief.”

Penningmeester
Gerrie van Binsbergen, financieel adviseur

“Het raakt me hoe gedreven de mensen rondom deze foundation zijn. De kracht, motivatie en duidelijke missie zijn voor mij aanleiding om mijn tijd, financiële kennis en ervaring beschikbaar te stellen.”

Leden
Stefan de Jonge, directeur van IKC “de Brug” en vader van Fynn

“Wanneer je doof geboren bent is communicatie om in relatie te komen met je (directe) omgeving niet vanzelfsprekend. Als vader van Fynn heb ik mogen ervaren dat de begeleiding die we als gezin ontvingen ervoor zorgde dat wij met Fynn en Fynn met ons kon communiceren. Dat gun ik elk kind op de wereld. Ik ben blij dat ik daar een bijdrage aan mag leveren middels onze Fynn Foundation.”

Dick de Jonge, gepensioneerd en opa van Fynn

“Dove kinderen hebben in een land als Nederland heel veel kansen. Dat heb ik als opa van Fynn van dichtbij mogen ervaren. In ontwikkelingslanden zijn die kansen er vaak niet. Daarom ondersteun ik het initiatief van de foundation om ouders met een doof kind ook in die landen de kans te bieden op een beter leven; dat wat mij betreft begint met goede communicatie tussen ouders en kind.”

En natuurlijk……Mats & Fynn