Wijnactie 2023

Zoals jullie weten zetten wij ons in om dove kinderen in ontwikkelingslanden te helpen (www.fynnfoundation.nl). We kijken terug op een onwijs mooi jaar waarin we naar Rwanda zijn geweest (https://www.polarsteps.com/RebeccadeJonge/7037879-rwanda) en waarin de NSDSK een sponsorloop voor ons had georganiseerd waarbij 70 renners meer dan € 10.000 hebben opgehaald.
Ook hebben we weer een subsidie gekregen van “Wilde Ganzen” en komt ons project, dat we samen met “Inclusive Rwanda” doen, op zondag 10-12 op televisie (NPO2).

Net als andere jaren willen we dit prachtige jaar afsluiten met onderstaande actie om zo geld in te zamelen. Dit jaar doen we dat voor het innovatieve project “Help dove kinderen binnen hun familie #EveryChildAFamily”:

https://www.geef.nl/nl/project/help-dove-kinderen-binnen-hun-familie-everychildafamily/info  

Helpen kan door te doneren (zie bovenstaande link) of door wijn te kopen:

Wijn voor helden   

Op zoek naar wijn voor de feestdagen en tegelijkertijd een heldendaad verrichten? Al jaren is de wijnactie een daverend succes en omdat we veelvuldig gevraagd zijn om dit te blijven herhalen, gaan we er weer voor. Dit jaar heeft Arno van gastrovino “De Laak Wijn & Delicatessen” in Nijmegen speciaal voor de Fynn Foundation drie proefdozen samengesteld. Een proefdoos is leuk voor als je avontuurlijk bent en graag verschillende wijnen wilt proeven.

Elke proefdoos bestaat uit zes mooie wijnen en met elk een unieke samenstelling. Allereerst hebben we de proefdoos “Feest”. De samenstelling van deze doos is geschikt voor de feestdagen (bubbels zijn dus ook inbegrepen). Daarnaast hebben we de proefdoos “Spanje”, met prachtige vino tinto y blanco. Ook hebben we dit jaar weer een proefdoos “Biologisch” met alleen maar mooie biologische wijnen (rood en wit). Elke proefdoos is € 75 en daarvan gaat € 20 naar de Fynn Foundation.

De proefdozen kun je bij ons afnemen of afhalen bij gastrovino “De Laak Wijn & Delicatessen”. Uiteraard kunnen de dozen ook opgestuurd worden. De verzendkosten bedragen € 6,95.

De afgelopen jaren hebben wij ook een aantal keren relatiegeschenken verzorgd. Mocht je daar meer over willen weten, vraag het ons.

Als je dit bericht wilt delen met anderen: heel graag! We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat ons verhaal daardoor steeds verder komt en dat is superfijn, want zo kunnen we samen nog meer dove kinderen helpen! ❤️

Hartelijke groet,

Fynn, familie & vrienden

Meet Fynn & his family and find out why they started to help deaf children in developing countries. Discover more stories at: https://www.fynnfoundation.nl …